Редактор: e-mail: Кадър бТВТова е финалът, аз му казах истината в очите

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВТова е финалът, аз му казах истината в очите
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Румен Радев ще го изгонят с камъни, както оня варненски кмет

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Това е финалът, аз му споделих истината в очите и той не устоя.  Румен Радев замязя на оня варненския кмет, който ме победи на балотажа с малко, само че варненци го изгониха с камъни, същата е ориста и на Румен Радев, и него ще го изгонят с камъни. Тези съвещания са окончателно закъснели, не може 13 дни преди да обявиш датата, ти да правиш съвещания, това е някакъв безмислен пиар, израз на боязън, на една последна проява на непросветеност и уплах от това да обявиш дата на изборите. Не знам кой му дърпа конците, първо сподели 28-и, след това 28-и е неприятно, дано да отложим, да чуем здравните управляващи.

Това сподели Веселин Марешки в „ Лице в лице “ по бтв в коментар за агресивното си поведение против президента по време на консултациите за датата на изборите през днешния ден и разменените реплики сред двамата.

В неговия мандат ще го запомним с две неща, макар очакванията на милиони българи, които гласоподаваха за него, в това число и аз имах вяра. Той сподели, че ще покаже всичките им далавери на ГЕРБ, ще ги обезкости, само че неговото държавно управление направи такива избори, че да върне ГЕРБ на власт и да ги бетонира. В разгара на митингите той излезе и сподели „ Мутри, вън “. Така мутрите излязоха и изгониха естествените хора от площадите, единствено с тези две неща ще го запомним Радев. Така че очкавам същото да му се случи, както на оня някогашния кмет на Варна, да го изгонят с каъмни, сподели още Веселин Марешки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР